Microsoft 365 Outlook add-in

"Veilig delen vanuit Outlook in Microsoft 365 (voorheen: Office 365)"
Zoals gewoonlijk in Outlook klikken op 'nieuwe e-mail', je bericht typen, en bijlagen toevoegen om te delen. Een actie die de meeste mensen meerdere keren per dag doen. Met de nieuwe mSafe IOutlook add-in kun je dit gewoon blijven doen, met als groot verschil: je bijlagen blijven veilig. Want dankzij deze add-in worden ze technisch gezien via mSafe gedeeld. Veel veiliger dan versturen via mail.

mSafe is zeer eenvoudig in het gebruik. Toch zijn veel mensen bijzonder gehecht aan het delen van documenten via Outlook. Documenten verzenden als bijlagen, dus. Helaas is dat vanuit een securityperspectief niet (altijd) wenselijk. Om ook deze mensen tegemoet te komen, bieden we nu de mSafe Outlook add-in aan. Een toevoeging aan je Outlook-inbox, die maakt dat je ook vanuit je mailomgeving op een veilige manier bestanden kunt delen. En net als de rest van mSafe, is de add-in beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

 

Outlook aan de voorkant, mSafe aan de achterkant

Voor de gebruiker voelt het alsof hij het bestand verzendt via Outlook, maar in feite wordt het gedeeld via mSafe. Met alle security features van dien: het bestand heeft een verloopdatum, waarna hij automatisch verwijderd wordt uit de omgeving. Het bestand wordt gescand op virussen en malware, en encrypted (256-bits AES en 2048-bits RSA- en SHA-512-algoritmen).

 

Ook te gebruiken met Microsoft 365

Veel van onze klanten gebruiken niet alleen de lokale Outlook inbox, maar ook de online versie van Outlook in Microsoft 365 (voorheen: Office 365). Om het gebruik van mSafe ook vanuit die online omgeving zo simpel mogelijk te maken, hebben we in 2020 een versie gebouwd die werkt met Microsoft 365. Dus ook als je als gebruiker je mail benadert vanuit de internetbrowser, kun je met de mSafe-knop eenvoudig en veilig bestanden delen.

afbeelding op Microsoft 365 Outlook add-in
afbeelding op Microsoft 365 Outlook add-in

Vlot geïnstalleerd

De Microsoft 365 Outlook add-in is als optie toe te voegen aan uw mSafe-abonnement, bij pakket Business en Fair Use (zie Prijzen).

De installatie van de add-in is in een handomdraai geregeld; uw interne beheerder kan in één keer een centrale installatie doen voor alle beoogde gebruikers. Volgens een stappenplan dat wij u aanleveren, en desgewenst helpen onze technische adviseurs u persoonlijk op weg.

afbeelding op Microsoft 365 Outlook add-in

Meer weten?

Wil je meer informatie over mSafe of de opties binnen mSafe?

Neem contact met ons op  of  start direct gratis met mSafe