Een mSafe-omgeving in uw eigen huisstijl

"Vertrouwen in de veiligheid van het platform dankzij een herkenbare look"
mSafe kan geleverd worden in de huisstijl van uw organisatie. Met uw eigen logo en kleurschema's. Voor uw medewerkers, uw samenwerkingspartners en uw eigen klanten voelt het gebruik van mSafe ook daarom vertrouwd en veilig.

Bij de mSafe-pakketten ‘Business’ en ‘Fair Use’ (zie Prijzen) kunt u ervoor kiezen om door de gehele omgeving uw eigen huisstijl door te voeren. Het standaard-design van mSafe is recent vernieuwd en helemaal up-to-date, maar desondanks kan het toegevoegde waarde hebben om de omgeving te customizen naar uw designwensen.

Customization als security feature

Natuurlijk, de omgeving ziet er mooier uit met uw eigen branding er overheen. En het is prettig als alles klopt met uw andere communicatieuitingen. Wij zien de customization van de huisstijl echter ook als een security feature.

Iedereen met wie u samenwerkt op mSafe komt direct in een herkenbare omgeving terecht. Dit geeft een gevoel van vertrouwen in de veiligheid van het platform, en in de professionaliteit van de aanbieder.

 

 

 

 

afbeelding op Eigen Huisstijl
afbeelding op Eigen Huisstijl

Zelf vlot updates doorvoeren

Voor wijzigingen of updates in de huisstijl hoeft u geen servicedesk te bellen; uw interne mSafe-beheerder kan deze direct zelf doorvoeren. Werkt een bepaald contrast toch minder goed dan u dacht, of gaat u simpelweg een nieuw logo gebruiken, dan is dat snel intern geregeld.

 

Ook mailnotificaties worden meegenomen

De notificaties die via mail worden verzonden, kunnen eveneens de look & feel van uw organisatie meekrijgen. Zo realiseert u uniformiteit en herkenbaarheid over de gehele linie.

 

afbeelding op Eigen Huisstijl

Meer weten?

Wil je meer informatie over mSafe of de opties binnen mSafe?

Neem contact met ons op  of  start direct gratis met mSafe