Customer Advisory Board mSafe

09-12-2020 om 9:44 uur Oscar Kooij BlogEvenementenNieuws

mSafe Customer Advisory Board

Elk jaar organiseert mSafe een Customer Adivsory Board (CAB). Dit jaar zal deze op 10 december as om 14:30 worden georganiseerd. Beheerders zijn van harte uitgenodigd om namens de organisatie deel te nemen. Tijdens de mSafe CAB kunt u:

  • Leren van best practices op het gebied van implementatie, adoptie en gebruik van mSafe naast bijvoorbeeld Microsoft 365 (Office 365) en OneDrive.
  • Nieuwe innovatieve features en toepassingen van mSafe leren kennen, zoals de nieuwe UX, notificaties en digitaal ondertekenen.
  • Je wensen en ideeën voor de roadmap delen met het mSafe team.
    De mSafe CAB is een interactieve online sessie met verschillende presenatie door het mSafe development-team en gastsprekers.
  • U kunt via peilingen, stemmingen en de chat deelnemen aan de discussie en uw mening, wensen en ideeën delen. Kortom, de ideale gelegenheid om te leren en te delen hoe je het maximale uit het mSafe platform kunt halen.

Tijdens de mSafe CAB zal onder andere Jack Krul, voorheen dienstenmanager Security bij de NS en nu CISO bij Exact. Jack deelt zijn ervaringen en best practices met betrekking to de implementatie en adoptie van mSafe binnen de organisatie.

Naast Jack Krul zullen onder andere Thijs van der Linden (product owner mSafe), Rohald Boer (business manager) en Charlotte van Hout (requirements analyst) een bijdrage leveren.

Het event start op 14:30. Bent u een beheerder dan heeft u een uitnodiging ontvangen via de mail. Mocht u zich toch nog aan willen melden dan kan dat door een mail te versturen naar info@msafe.nl. We begroeten u graag 10 december as. om 14:30.

 

 

Probeer mSafe nu 30 dagen gratis

Nu tijdelijk inclusief Digitaal Ondertekenen pakket

Oscar Kooij

Mail Oscar
BlogEvenementenNieuws
Deel: